Onderwerpen: Profetie-dag 13.05.23 | Mannen 

Profetie-dag 13.05.2023

Ik laat golven gaan over jullie land, golven van Mijn glorie, golven van mensen die tot geloof gaan komen in Mij. En de ene golf zal de ander golf opvolgen, en jullie zullen van glorie naar glorie. En Mijn waterstromen zullen komen als nooit tevoren, en is tijd zegt God dat jij je gooit in de waterstromen van Mijn Heilige Geest. Dat jij je door niet meer laar tegen houden. Dat jij je volledig overgeeft aan Mij. Je volledig overgeeft aan dat gene wat Ik aan het doen ben door jou heen en aan het doen ben in jullie land en in de wereld.


Ik ben een groot werk aan het doen, het geen wat geweest is , is voorbij en het nieuwe is gekomen. Ik zal een uitstorting van Mijn Geest geven als nooit tevoren. En jullie zullen het zien, jullie zullen het zien gaan gebeuren. Ik zal bewegen onder elke bevolking groep van dit land, of het nu de kinderen zijn of de tieners of wie dan ook.


Mijn Geest zal op een machtige meer bewegen, en jij kan daar deel van zijn. Ik heb jou de gave van Mijn Geest gegeven, Ik heb jou geroepen. Laat je niet tegen houden, wat kan jou teen houden? Om volledig te gaan voor de stroom van Mijn Heilige Geest? Houden zorgen jou tegen?  Of financiën wat houd je tegen. Breng het geen wat je tegenhoud bij Mij om je volledig over te geven aan de stroom van de Heilige Geest die op dit moment over de aarde aan het gaan is. Een stroom die steeds krachtiger zal worden, en jij mag daar deel van uit maken, in jou ben Ik een werk aan het doen van  de Heilige Geest.


Ik geef je de kracht van de Heilige Geest om de overwinning te behalen over zaken in je leven waar jij al jaren tegen aan loopt. Hier ben Ik op dit moment, wil je wat je vasthoud geven aan Mij, wil je dat wat je tegenhoud geven aan Mij?  Jij bent geroepen, jou heb Ik geroepen om te gaan jij bent geroepen om te staan in je bestemming.


Je kunt denken: maar mijn lichaam?  Of ander e dingen in je leven. De Heilige Geest zegt:” er zijn geen beperkingen die jou kunnen tegenhouden om in je bestemming te wandelen. Er is niemand die je mond kan snoeren behalve jij zelf. Jij mag spreken de woord die Ik op jou lippen geef , vrijmoedigheid om het evangelie te vertellen aan iedereen om je heen.


Ik heb jou kracht gegeven om op de duivel te dansen, om een overwinnend leven te leiden vandaag is de dag dit is het moment in de geschiedenis waar jij gaat bepalen of je mee gaat in wat Ik aan het doen ben. Of dat je zegt:” nee ik ga niet mee want er is  nog zoveel vragen, dingen die mij tegen houden”. Maar als je mee wil mag jij je handen opheffen en zeggen:” Vader ik wil mee in de stroom van de Heilige Geest, niet zozeer voor mij zelf maar omdat er een wereld is die u nog niet kent, omdat er jonge mensen in nood zijn, omdat er veel kinderen zijn die opgroeien in gezinnen waar ze niet veilig zijn. U heeft mij geroepen, vul mij met u Heilige Geest.

 

13.05.2023

Mannen

 

Jij mag staan in de plaats die Ik je heb gegeven Mijn zoon. Je mag je handen open en ontvangen dat gene wat je van Mij nodig heb om te kunnen staan in de plaats waar Ik jou geroepen heb. Laat je hart zacht zijn, verhard je hart niet als Ik tot je spreek. Sluit je hart niet af voor de mensen om je heen door de pijn die je ervaren hebt in het verleden. Wees Mijn dienaar die niet over anderen heerst maar van uit een dienstbaar hart probeert de mensen om je heen dichter bij Mij te krijgen. 


Maar sta op tegen de tegenstander als die jou aanvalt. Geeft hem geen ruimte in je leven. Verneder je voor Mij dan zal Ik je verhogen. Belijd je zonden en ontvang Mijn vergeving, Mijn herstel, Mijn genade en Mijn kracht om een overwinnend leven te kunnen leiden. 


Bied Mijn dochters een plaats van veiligheid, waar ze kunnen zijn wie ze mogen zijn en de ruimte krijgen Mij en hun omgeving te dienen met hun gaven en talenten. Ontvang van Mij ogenzalf om met Mijn ogen naar ze te kijken. 


Zonen Ik roep je om je plaats van voorbede en gebed sterker in te nemen dan ooit te voren. Om te bidden en pleiten voor je gezin, voor de plaats waar je woont, het land waar je woont. Laat je stem gehoord worden in de hemel zodat Ik machtige dingen tot stand kan roepen. 

Sta in je roeping, je bestemming en bediening. Laat schaamte voor wat er in het verleden fout is gegaan is je niet tegenhouden. Het bloed van Jezus wil jou voorduren reinigen van alles wat je weg wil houden van Mij en je bestemming. 


Spreek woorden van leven uit. Laat er een wachter voor je mond staan zodat je spreekt van uit wijsheid die Ik je wil geven om op de juiste manier op elke situatie te reageren. 

Ik spreek niet alleen tegen jou vandaag, maar ook tegen jou toen je nog een kind was, toen je een tiener was. En Ik spreek genezing uit over elke pijn die je ervaren heb. Elke afwijzing het niet begrepen zijn. Daar waar je door welke omstandigheid ook blokkades ervaar, spreek Ik vrijheid uit. 

Als je leiding geeft doe dat dan van uit een hart en verlangen om mensen verder te helpen te brengen naar volwassenheid. 


Ervaar Mijn bewogenheid over de moeilijke situatie waar je zelf door heen gaat of bent gegaan maar ook Mijn bewogenheid voor de mensen om je heen. Dat je daar tot steun en zegen mag zijn voor hen die je nodig hebben. 

 

Datum?