Man en vrouw

Ik geloof in de verbintenis tussen man en vrouw.
 
 
Ik geloof in jullie samen zijn als man en vrouw, dat jullie verbonden met elkaar, verbonden met Mij mogen zijn. Een verbintenis die sterk kan zijn als een kabel, verweven in elkaar . Ik geloof in jullie liefde voor elkaar, de liefde die jullie samen bracht, als die liefde gevoed wordt zal die sterker en sterker worden. Ik geloof dat wat Ik heb samengebracht niet verbroken moet worden, maar dat jullie mogen blijven geloven in jullie samen zijn, verweven met Mij.
 
 
Daarom blijf elkaar zien als een geschenk die in je leven is gekomen. Een geschenk dat je niet alleen door het leven hoeft te gaan, maar samen het leven mag beleven. Dat je er voor elkaar mag zijn in goede maar ook in moeilijke dagen. Altijd de strijd samen kunt aangaan als dat nodig is. Een geschenk dat jij je totaal aan de ander mag geven, gemeenschap mag beleven die jullie samen zijn heel bijzonder maakt en intiem. De liefde te beleven in de veilige verbondenheid van trouw die je belooft hebt aan elkaar. Ik geloof in jullie als man en vrouw, dat jullie samen Mijn liefde mogen weerspiegelen. Samen mogen staan in het dienen van Mij. Elkaar stimuleren om in de talenten en gave,s die Ik jullie geven heb te gaan staan, ze te ontwikkelen en in te zetten in Mijn koninkrijk.
 
 
Daarom roep Ik je op om net Mij in jullie samenzijn te blijven geloven. Ik roep je op daar niet uit weg te lopen en je ogen te richten op een ander buiten jullie verbond met Mij en elkaar. Heers niet over elkaar, maar wees verbonden in de gelijkwaardigheid waarin Ik jullie naast elkaar heb gezet. Bouw niet ieder voor zich een leven op, die samenwonen op een adres, maar onderneem samen dingen. Blijf je hart met elkaar delen, vergeet daar in niet aan de ander te vertellen hoe veel jij van hem of haar houdt. Hoe geweldig jij het vind dat hij of zij in je leven is gekomen.
 
 
Als jullie samenzijn een  gezin geworden is , waarin jullie vader en moeder geworden zijn, weet dan hoe kostbaar dat is, hoe kostbaar dat voor Mij is. Om vanuit jullie samen zijn een door Mij gevormd leven te wereld zien komen. Waarin Ik jullie toevertrouw zorg te dragen voor jullie maar ook Mijn kind. Dat het mag opgroeien in de veiligheid van jullie liefde, die steeds weer wordt aangevuld door jullie verbondenheid met Mij. Liefde die stroomt van uit Mijn hart in jullie harten als je deze ontvangen blijft van Mij. Liefde die maakt dat je de minste kunt zijn, kan toegeven als je iets fout hebt gedaan.  Vergeving die je steeds weer kunt geven omdat je vergeving ontvangt van Mij. Dat je in staat mag zijn de ander hoger te achten dan je zelf, blij bent als de ander blij is, en mee lijdt in de ander zijn of haar verdriet.  Ontvang Mijn liefde elke dag, elk moment opnieuw als een kostbaar geschenk aan jou gegeven.
 
 Hoe van elkaar        
 
 
 myShepherd Theunus Herder dec. 2011  
Date / Time
 
Hoofd menu
· Links
· HOME
» Preken
» blog
Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven en een email ontvangen zodra er wijzigingen zijn in de website?

Meld u HIER aan en laat uw email achter.
herder
Film Menu